hej hej :P

hej

assså jag har fått hjälp att ändra min hedder och jag kan inte se det på min  dator emn min kompis kan se den och jag undrar kan ni se den ??????????? :O:O:O:O:O


FÖRVIRAD!?!?!!?!?!!?!?!?

tjoooo :P

asså nu sitter jag på skolan och vet inte vad jag ska göra för jag har ett grupparbete som jag måste göra men den jag sak jobba med är inte här och jag vet inte hur jag ska riktigt skriva i den raporten jag ska göra :P
och det är så frusterande :(

och sen i kväll ska jag vara med frida sandra och nomi ( fölåt om det är felstavat) :P och vi ska vist gå på stan och äta och sen ska vi till jocke :P och jag tror det kommer bli en jätte rolig kväll :)

sen så i helgen så säger mamma och pappa att jag måste fara till stugan och hjälpa till. men jag vet inte hur dom riktigt har tänkt det? :O för om jag ahr fatta allting rätt så ska pappa fara på ett möte på lördag dag :P och sen på fredagen så hinner vi ju inte göra något? och sen på lördag kväll så vill inte jag stå och plocka upp potatis! :O och sen på söndag hinner vi ju inte innan färjan går ?
HUR FAN HAR DOM TÄNKT DET HÄR!?!?!?!?!?!? :O

och sen har jag läst på apa att dom har tänt typ party men jag vet inte hur jag ska orka och jag vill ju fara till hugo om jeg vet inte :O ?!

PUSSAR OCH KRMAR :*

 

bob sinclair?!?!?!? :O:O


RSS 2.0